;

Az Baltz & Partners Korlátolt Felelősségű Társaságot 2011. novemberében alakult. Jellemzően textilipari megrendeléseket teljesít és jelenleg 15 főt foglalkoztat. Az évek folyamán kialakult vevői kapcsolataink és az elkövetkezendő 2-3 évre szóló szerződéseink birtokában kívánjuk terveinket megvalósítani. A megvásárolandó speciális automata gépeinkkel és az évek alatt szerzett szakmai tapasztalattal pedig az üzleti körünket kívánjuk bővíteni.

A cég hosszú távú konkrét szerződésekkel rendelkezik, ezzel biztosítandó a folyamatos termelést. A stabil és egyre növekvő rendelésállomány indokolttá teszi az új, XXI. századi technológiával felszerelt üzem kialakítását. Vállalatunk felismerte, hogy csak korszerű technológiák alkalmazásával van esélye arra, hogy piaci pozícióit erősítse, amely indokolja a tervezett korszerűsítést.

Speciális varrodai automata gépeket kívánunk megvásárolni, amely gépek teljesen automatizáltak, számítógép által vezéreltek. Ezeknek a gépeknek a megvásárlásával a termelékenységet nagymértékben lehet, növelni. Komplett, a legmodernebb technológiát magába foglaló, az EU előírásoknak megfelelő épülettel, üzembiztos, gazdaságos üzemeltetésű, hatékony gépekkel lehet csak versenyképesen, jó minőségben és hosszútávon folytatni a termelést. Az attraktív, termeléshez kialakított üzem és ergonomikus munkakörnyezet a külföldi megrendelők szemében is vonzó, szívesebben dolgoznak cégünkkel, ezzel is népszerűsítve a hazai ruhaipart.

A fejlesztés hatására a vállalkozás még magasabb színvonalon tudja kielégíteni a megrendelő elvárásait. Baltz & Partners jelenlegi fő megrendelője a Samsonite Magyarország Kft. ,üzemünkben történik a megrendelt termékcsalád gyártása. Ezek a termékek nagyon nagy precizitást igényelnek és nagyon munkaigényesek. Az üzemben jelenleg is folyik termelés, az új technológia elhelyezése adott és a szükséges infrastruktúra rendelkezésre áll.